Kontor, Hyllie Boulevard, Hyllie, Malmö

  • 500 - 1 200 m²

Effektivt kontor på plan 4.


Lokaltyp Kontor
Total yta 500 - 1 200 m²
Adress Hyllie Boulevard
Område Hyllie
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41913151

Beskrivning

Edens smarta digitala funktioner ger medvind åt arbetsdagen och låter dig lägga din tid på det som är viktigt. Här finns också utrymme för umgänge och avkoppling. De gemensamma ytorna förändras med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Eden står för hälsa, service och intelligence.

Omgivning

För tolv år sedan var Hyllie en åker med ett vattentorn. Idag är det en snabbt växande stadsdel med stark innovationskraft. Hyllie vill visa vägen för Malmös framtida utveckling och samtidigt vara en global förebild för hållbar stadsutveckling. Tack vare sitt oslagbara läge vid Öresund, goda kommunikationsförbindelser mot Sverige och resten av världen samt en unik framåtanda har många nationella och internationella företag valt att etablera sina regions- eller huvudkontor i Hyllie.

Kommunikationer

Hyllie är en knutpunkt för kollektivtrafiken i södra Malmö. Tre lokala busslinjer förlängs till Hyllie centrum och två regionala busslinjer kommer att stanna vid Stationstorget, alla i anslutning till stationens perrong med sin nedgång från torget.
Det tar sex minuter till Centralstationen med tåg, och 13 minuter till Kastrup.

Service

Emporia är ett köpcentrum med cirka 230 butiker och restauranger som har byggts nära Malmö Arena. 2012 invigdes shoppingcentret som har en yta på cirka 93 000 kvm. I området ligger både Malmö Arena, där det bjuds på konserter och sportevent, samt Malmö Mässan.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen