Kontor, Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo, Göteborg

  • 822 m²
  • 89 050 - 157 550 kr/mån

Nu erbjuds en modern kontorslokal i två plan på totalt 822 kvadratmeter med fri parkering för hyresgästen på fastigheten. En kombination av kontorsrum och öppna kontorsytor skapar en luftig känsla i lokalen och möjlighet till många arbetsplatser. I det nedre planet (som är 580 kvadratmeter) ryms reception, flertalet öppna kontorsytor, konferensrum och en stor öppen pausyta med kök. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är försedda med toaletter och dusch. Kontorsytan på plan två (som är 24...


Lokaltyp Kontor
Total yta 822 m²
Adress Hulda Lindgrens gata 8
Område Högsbo
Byggår 1989
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41912506
Områdeshyra 89 050 - 157 550 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en modern kontorslokal i två plan på totalt 822 kvadratmeter med fri parkering för hyresgästen på fastigheten. En kombination av kontorsrum och öppna kontorsytor skapar en luftig känsla i lokalen och möjlighet till många arbetsplatser.

I det nedre planet (som är 580 kvadratmeter) ryms reception, flertalet öppna kontorsytor, konferensrum och en stor öppen pausyta med kök. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är försedda med toaletter och dusch.

Kontorsytan på plan två (som är 242 kvadratmeter) är helt öppen och ligger högst i byggnaden. Här finns även ett konferensrum, ett mindre mötesrum, kök samt wc och duschutrymme.

Omgivning

Högsbo industriområde är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närhet till köpcentret 421 med ett stort utbud av butiker.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 samt 58 trafikerar i området.

Parkering

Garage med 45 P-platser

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!
Få hyresuppgift.

Fyll i era uppgifter för mer information om lokalen.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.