Kontor, Vretenvägen 9, Solna strand, Solna

  • 370 m²

Kontor med toppenläge i Solna Strand. Totalrenoveras i samband med ny hyresgäst.


Lokaltyp Kontor
Total yta 370 m²
Adress Vretenvägen 9
Område Solna strand
Byggår 1974
Våning 3
Objektsnummer 41892414

Beskrivning

Kontor med toppenläge i Solna Strand. Totalrenoveras i samband med ny hyresgäst.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av allt från en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler och med bostäder runt om. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastisk knutpunkt. Faktiskt den bästa i Stockholm efter Centralstationen. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara några minuter och även Sundbybergs station nås efter en kort promenad, därifrån både pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana avgår. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Några minuter bort har även Flygbussarna en hållplats. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Planlösning

22 arbetsplatser med gott om mötes- och konferensrum. Tänkt planlösning för denna lokal som idag är i behov av renovering. Lokalen ligger i perfekt läge intill T-bana och har fint ljusinsläpp från två håll. Vi iordningställer denna lokal tillsammans med ny hyresgäst.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus för ca.1 200 kr per plats och månad eller i fastighetens garage för ca.1 500 kr per plats och månad.

Service

I Solna strand och Sundbyberg finner ni ett mycket gott utbud av restauranger med olika inriktningar. Här finns även pressbyrå, frisörer, kemtvätt och ett nytt fräscht gym några minuter bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd i Sundbybergs centrum.


Bilder på lokalen