Kontor, Von utfallsgatan 16A, Göteborg, Göteborg

  • 1 000 m²
  • 83 333 - 141 667 kr/mån

Här finns möjligheten att skräddarsy ett modernt och trivsamt kontor exakt efter dina behov. Ytorna anpassas efter dina önskemål där du kan välja både planlösning och material. Inflyttning kan ske cir ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 000 m²
Adress Von utfallsgatan 16A
Område Göteborg
Objektsnummer 41797592
Områdeshyra 83 333 - 141 667 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Här finns möjligheten att skräddarsy ett modernt och trivsamt kontor exakt efter dina behov. Ytorna anpassas efter dina önskemål där du kan välja både planlösning och material. Inflyttning kan ske cirka 9 månader efter byggstart.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. 15 minuters promenad från fastigheten går spårvagn 7 och 11 till centrala Göteborg. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen