Kontor, Vasaplatsen 2, Lorensberg, Göteborg

  • 450 m²
  • 2021-01-01.

Kontorslokal på 450 kvm i Vasa - totalrenoverade, 4 meter takhöjd och balkong mot innergård. Klar Q1 2021.


Lokaltyp Kontor
Total yta 450 m²
Adress Vasaplatsen 2
Område Lorensberg
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1901
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde 2021-01-01.
Objektsnummer 41846603

Beskrivning

Nu erbjuds två kontorslokaler om 450 kvm vardera. Tidigare har lokalen varit en kallvind som nu totalrenoveras. Lokalerna kommer erbjuda större och mindre mötesrum med uppglasade väggar för att bibehålla den öppna karaktär som finns på vinden idag. Den äldre byggnadsstrukturen med synliga balkar och tegel kommer att bevaras och kompletteras med en modern öppen miljö. Lokalerna har en takhöjd på ca 4 meter och balkong mot innergård. Parkeringsmöjligheter, cykelgarage och närhet till kollektivtrafik finns - perfekt oavsett vilket färdmedel ni tar er till jobbet med!

Omgivning

Vasagatan sträcker sig som en pulsåder genom området från Avenyn till Haga. Arkitekturen domineras av välbevarade sekelskifteshus i sten som till stor del byggdes mellan 1870 och 1920. Här finns mycket att välja på i matväg men också trevliga konstgallerier och rikt studentliv tack vare närliggande gymnasieskolor, Handelshögskolan och Göteborgs Universitet. Natur- och grönområde finns i Vasaparken bara ett stenkast ifrån Vasaplatsen 2.

Kommunikationer

Precis intill fastigheten finns buss- och spårvagnshållplatsen Vasaplatsen. Här avgår spårvagn 1, 2, 3, 7 och 10 samt buss 10E, 16, 19, 158 och 753. Till Centralstation tar det endast 7 minuter. 300 meter bort ligger hållplatsen Valand, därifrån spårvagnar tar dig till knutpunkten Korsvägen på endast 3 minuter.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Garage finns i fastigheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen