Kontorshotell, Vasagatan 7, Norrmalm, Stockholm

  • 24 m²

Välkommen till en av Stockholm mest centrala arbetsplatser!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 24 m²
Adress Vasagatan 7
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41931478

Beskrivning

Ledigt kontor om 24 kvm ett stenkast från Stockholms Centralstation. Kontoret rymmer upp till 8 arbetsplatser och ligger i direkt anslutning till kök, telefonhytter, mötesrum och loungeytor. Kontorets fantastiska läge mitt i City skapar en attraktiv arbetsplats för ert företag och lokalerna på plan 9 har en modern känsla med ett härligt ljusinsläpp.

Utöver kontoret får du och dina medarbetare tillgång till smarta kontorstjänster, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, coworking på fyra adresser i centrala Stockholm. Givetvis ingår fullservice som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag. Vår flexibilitet gör det alltid möjligt att snabbt flytta till större lokaler eller skala ner om förutsättningarna förändras. Hyr endast den yta som matchar era behov och slipp på så vis betala för onödiga kvadratmeter.

Med endast några få steg till Stockholm Centralstation och tjugo minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för ditt nya kontor. Här jobbar du och dina medarbetare i Sveriges första LEED-certifierade fastighet på guldnivå – med panoramautsikt över myllret på Vasagatan.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Omgivning

Vasagatan är ett restaurangtätt område som erbjuder allt från ett stort utbud av lunchrestauranger inne på Centralstationen till trendiga caféer och snabbmatsrestauranger. I närområdet finns också ett stort serviceutbud med trevliga shoppingstråk kring Drottninggatan samt Åhléns City. Promenerar du längst med Vasagatan bort mot Norra Bantorget möts du av en grön oas mitt i city där du kan varva ner en stund mitt på dagen bortom Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller regionaltåg. Med Arlanda Express, som avgår alldeles runt hörnet från 7A Centralen, når du Arlanda på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta.

Privat P-plats finns att hyra i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. På gångavstånd från kontoret finns också en besöksparkering belägen på Mäster Samuelsgatan. Föredrar du att cykla eller gå till jobbet finns ett låsbart cykelrum i huset och för bättre framkomlighet träder nya cykelbanor och bredare trottoarer fram i området kring Vasagatan.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan: