Kontor, Varmvalsvägen 15, Kopparlunden, Västerås

  • 195 m²
  • 2022-04-01

Nyproducerad lokal i attraktiva Kopparlunden


Lokaltyp Kontor
Total yta 195 m²
Adress Varmvalsvägen 15
Område Kopparlunden
Kommun Västerås kommun
Hiss Ja
Tillträde 2022-04-01
Objektsnummer 41952974

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en 195kvm lokal i den nyproducerade fastigheten Koppartorget 4-5 i Kopparlunden. Lokalen är belägen på bottenplan med direkt anslutning till stort parkeringsområde samt närhet till fik och resturanger.
Lokalen har ett stort pentry samt två toaletter varav en RWC. Det finns även ett mindre utrymme som går att använda som städskrubb eller liknande. Resterande yta (se planritning) går att möblera som man själv önskar.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss. Anslutning med bil från både Östra Ringvägen, Kopparbergsvägen, Pilgatan och E18.

Planlösning

Se bild 2.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i hela Kopparlundens område.

Service

Servicen finns runt knuten med välrenommerade Kopparlundens Bageri, Sunfleet bilpool, laddstation för din elbil, Fitness Health club, gym, samt företagshälsovård och smidig parkering på området. Ett stenkast bort erbjuder Kopparlunden dessutom hotell, biograf m.m.

Övrigt

Kopparlunden är ett av Västerås mest dynamiska områden med en inspirerande industrihistorisk miljö. Området är idag utvecklat till Västerås tätaste kontorskluster med moderna kontorslokaler. Inom området finns restauranger, ett café, ett ekologiskt bageri, kontorshandel m.m. I Kopparlunden finns det gott om parkeringsplatser och cykelställ. Den direkta närheten till E18 och Cityringen gör området lättillgängligt ur logistiskt synpunkt samtidigt som Västerås city, med hela dess utbud av butiker, restauranger och service ligger inom promenadavstånd. Dessutom finns Centralstationen på ca 8 minuters promenadavstånd.


Karta


Bilder på lokalen