Kontor, Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 88 563 - 151 938 kr/mån
Skandia Fastigheter Restaurang (89 m) Shopping (70 m) Friskvård (0 m) Kommunikation (110 m) Grönområde (234 m) Parkering (343 m) Kemtvätt (337 m) Uttagsautomat (226 m) Bank (230 m)

Hyr kontor eller showroom i hörnläge i välkända Glashuset Öppen lokal som lämpar sig för kontorsarbete, showroom, försäljning med mera. Lokalen ligger i hörnläge i markplan med fina exponeringsmöjligheter mot Västra Varvsgatan och Turning Torso. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak, kombinerad med dryga tre meter i takhöjd, skapar en ljus och luftig atomsfär. Varierad lokal med stora öppna ytor för arbete i landskap, 10-12 kontorsrum och ett par konferensrum. Det finns ett luftigt...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 545 - 715 m²
Adress Västra Varvsgatan 19
Område Västra Hamnen
Objektsnr 41861504
Lokalguidens estimerade områdeshyra
88 563 - 151 938 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyr kontor eller showroom i hörnläge i välkända Glashuset

Öppen lokal som lämpar sig för kontorsarbete, showroom, försäljning med mera. Lokalen ligger i hörnläge i markplan med fina exponeringsmöjligheter mot Västra Varvsgatan och Turning Torso. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak, kombinerad med dryga tre meter i takhöjd, skapar en ljus och luftig atomsfär. Varierad lokal med stora öppna ytor för arbete i landskap, 10-12 kontorsrum och ett par konferensrum. Det finns ett luftigt pentry med öppen atmosfär, skrivarutrymme och ett förråd. Installationer ligger placerade ovan undertak och dras enkelt ner till arbetsplatser som kan placeras flexibelt i de öppna ytorna. Lokalen kan kombineras med grannlokalen till en större yta om 715 kvm. Det finns även möjlighet att hyra ytterligare förrådsytor. Välkommen till en arbetsplats med mycket goda förutsättningar att få nöjda medarbetare!

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen och fastigheten Bilen 22 består av fyra olika byggnader inom Masthusen som alla ligger i anslutning till Masttorget. Glashuset på Västra Varvsgatan 19 är ett modernt och unikt kontorshus. Masttorget 6 är ett nygbyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer Ica Maxi och Västra Varvsgatan 28 är ett P-hus. Alla ligger strax intill strandpromenaden vid Bo-01 och de vackra omgivningarna där. Vid Masttorget hittar du all service.


Här finns ett flertal restauranger och kaféer av olika karaktär, enkla snabblunchställen såväl som restauranger för affärsluncher och ekologiska alternativ. Strandpromenaden ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader med sina många uteserveringar och fina badmöjligheter. Masttorget är hela Västra Hamnens stadsdelstorg där dagliga ärenden lätt kan uträttas. Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotell och konferenslokaler finns i området.

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.
-

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Kontor eller showroom i i välkända Glashuset granne med Tors...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Enastående kontor med vy över hela Malmö och Öresund blir ti...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Lokaler för kontor, utbildning eller showroom i i välkända G...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Hyr showroom eller kontor i hörnläge i välkända Glashuset Ö...

Visad