Butikslokal, Väderkvarnsgatan 26, CENTRUM, Uppsala

  • 120–318 m²
  • Inflyttning till sommaren 2022

Länge leve Sverre! Nu står fastigheten under stor ombyggnation och vi är i full gång med att hyra ut våra fyra lokaler i gatuplan.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 120–318 m²
Adress Väderkvarnsgatan 26
Område CENTRUM
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1970
Renoveringsår 2019
Våning 1
Tillträde Inflyttning till sommaren 2022
Objektsnummer 41915906

Beskrivning

Är du en etablerad aktör som söker ett nytt spännande läge, eller vill du starta ett nytt koncept på Uppsalamarknaden?
Då tror vi att detta är läget för dig!

Följande fyra lokaler erbjuds:
Lokal 1 (172 kvm) Kontor/Butik.
Lokalen är belägen i hörnet Väderkvarnsgatan/Vaksalagatan. Ett coolt attribut i lokalen är att en del av det gamla bankvalvet lämnas orört i ombyggnationen.

Lokal 2 (120 kvm) Kontor/Lättare restaurang/Café. Imkanal 1400 l/s. Lokalytan kan göras större/mindre genom ihopslagning med del av lokal 3.

Lokal 3 & 4: Till dessa restauranglokaler söker vi etablerade aktörer med konceptstarka serveringar som vill göra Sverre till en given serveringsdestination på denna sidan om järnvägen.

Lokal 3 (318 kvm) Restaurang. Imkanal 2200 l/s. Lokalytan kan göras större/mindre genom ihopslagning med del av lokal 2.

Lokal 4 (258 kvm) Restaurang. Imkanal 2200 l/s. Lokalen är belägen i hörnet Väderkvarnsgatan/Hjalmar Brantingsgatan.

Alla lokaler har indragen fiberlösning samt komfortkyla. Lokal 2, 3 och 4 är förberedda med fettavskiljare och har varuintag via lastkaj i ett lastfar. Lokal 1 får hantera varuintag längs Vaksalagatan.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med hållplatser för både stads- och regionbuss vid Vaksala torg. All tågtrafik ( SJ, pendeltåg, Upptåget m.m) trafikerar Uppsala resecentrum som ligger en kort promenad härifrån.

Planlösning

Lokalernas planlösning anpassas i den mån det är möjligt efter hyresgästen önskemål samt utifrån byggnadens fasta schakt och installationer. Se lokalritningar längst ner under Dokument.

Parkering

Ja. Finns i intilliggande parkeringsgarage som Kvarnengaraget och Centralgaraget samt gatuparkering längs omkringliggande gator.

Service

Lokalerna är belägna alldeles vid Vaksala torg och serviceutbudet i närheten är stort. I direkt närhet ligger Kvarnengallerian och UKK och med 5 minuters gångavstånd nås Uppsala Resecentrum och Stora torget.

Skyltläge

Bra skyltläge mot Väderkvarnsgatan och Vaksala torg.

Övrigt

ÖVRIGT:

Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av 6 månaders deposition från hyresgästen vid förhyrning av lokaler.
För energideklaration, se sidan https: //www.boverket.se/sv/energideklaration/sok-energideklaration/.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen