Butikslokal, Traversgatan 4, Erikslund, Västerås

  • 470 m²

Lokal i Västerås


Lokaltyper Butikslokal / Produktionslokal / Lagerlokal / Övrig lokal
Total yta 470 m²
Adress Traversgatan 4
Område Erikslund
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41944357
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Erikslunds handelsområde som har ett synnerligen rikt utbud av butiker och restauranger samt ett centralt läge vid infarten till Erikslund och väg 66. Lokalen är passande som butik, industri/verkstad, lager. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Generösa takhöjder, 2 rejäla lastportar, mindre pentry, goda parkeringsytor intill lokalen. Lokalen utvecklas i samråd med tillträdande hyresgäst. 

I samma byggnad finns KungSängen likväl som Möller Bil och strax intill finner ni Mio, Swedol, McDonalds och Max. 

Erikslunds handelsområde är beläget i den västra delen av Västerås, och är Sveriges fjärde största handelsområde. Erikslund omfattas av en samlad handelsyta om ca 200 000 kvm fördelat på ca 160 butiker med drygt 10 miljoner besökare årligen

På Erikslunds handelsområde finns en uppsjö av butiker inom alla kategorier. Här finns stora väletablerade kedjor såsom IKEA, ICA Maxi, Bauhaus, Mio, El-Giganten, Media Markt, Willys, City Gross och ett stort antal matställen.  

Det är enkelt att hitta till Erikslunds handelsområde som är beläget norr om E18, strax väster om citykärnan. Det är mycket lättillgängligt och generöst med parkeringsplatser för bilburna besökare. Buss nummer 3 och 11 når Västerås Centralstation på ca 15–20 minuter.

Det är fri parkering i hela handelsområdet.


Karta


Bilder på lokalen