Kontor, Traktorvägen 11, GUNNESBO, Lund

  • 2 700 m²
  • 157 500 - 270 000 kr/mån

Kontorslokaler i unik fastighet


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 700 m²
Adress Traktorvägen 11
Område GUNNESBO
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41888601
Områdeshyra 157 500 - 270 000 kr/mån
700 - 1 200 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

En fin känd fastighet vid Nova Lund med stora härliga ytor fördelade på våningsplan ett till och med fyra i fastigheten. Våningsplan 1 erbjuder en yta om 935 kvm med cellkontor och stora härliga ytor för konferens- och utbildningsmöjligheter. Våningsplan 2 erbjuder cellkontor i olika storlekar och utformning med en öppen härligt ljusgård i mitten. Våningsplan 3 är fördelat på en yta om 515 kvm med fina ljusa kontorsrum utmed fönstren. Våningsplan 4 är uppdelat på en spännande annorlunda planlösning med en yta om 370 kvm med cellkontor och en del öppen planlösning. Våningsplanen hänger samman och kan inte delas upp på olika verksamheter.

Omgivning

Inom gångavstånd ligger handelsplatsen Mobilia och köpcenter Nova Lund, vilket bidrar till en god rörelse i området. Fastigheten har ett mycket bra skyltläge utmed Fjelievägen. I nära anslutning finns stort utbud av matbutiker inom Mobilia samt stort utbud av shopping och restauranger med dess omedelbara närhet till Nova Lund.

Kommunikationer

Kommunikationer till fastigheten är goda då Fjelievägen passerar precis utanför och E6:an ligger endast två kilometer bort. Hållplatser för kollektivtrafiken finns i nära anslutning till fastigheten, där stadsbussar samt vissa regionbussar passerar. Med buss nås Lunds centralstation inom 5 minuter. Centrala Lund kan även enkelt nås på cykel.

Planlösning

Enligt ritning men kan anpassas efter hyresgästens behov

Parkering

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten

Service

Ett brett utbud av kommersiell service finns tillgängligt i området inom gångavstånd från fastigheten. I fastigheten finns en välrenommerad lunchrestaurang. Längs Fjelievägen ligger bland annat en bensinsation, biltvätt samt hotell.Bilder på lokalen