Kontor, Torpavallsgatan 11, Göteborg, Göteborg

  • 116 m²
  • 16 433 - 27 067 kr/mån

I Munkebäck finns nu en ljus och trevlig kontorslokal ledig att hyra med en vacker vy över närområdet. Lokalen har ett attraktivt läge med närhet till såväl handel som spårvagnstrafik. Lokalens utformning och material kan anpassas efter hyresgästens behov och önskemål. Kontorslokalen är belägen i en trevlig fastighet med gemensamhetsutrymmen såsom uteplatser, bokningsbar konferensdel, sällskapsrum, stor tvättstuga samt dusch och omklädningsrum. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare inf...


Lokaltyp Kontor
Total yta 116 m²
Adress Torpavallsgatan 11
Område Göteborg
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41850214
Områdeshyra 16 433 - 27 067 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

I Munkebäck finns nu en ljus och trevlig kontorslokal ledig att hyra med en vacker vy över närområdet. Lokalen har ett attraktivt läge med närhet till såväl handel som spårvagnstrafik. Lokalens utformning och material kan anpassas efter hyresgästens behov och önskemål. Kontorslokalen är belägen i en trevlig fastighet med gemensamhetsutrymmen såsom uteplatser, bokningsbar konferensdel, sällskapsrum, stor tvättstuga samt dusch och omklädningsrum.
Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Kommunikationer

Munkebäck har goda kommunikationer med buss och spårvagn. Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20 och flera kollektivtrafiklinjer trafikerar i området, bland annat spårvagn nr 1 och 5.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Det finns ca 25 parkeringsplatser på fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen