Kontor, Telefonvägen 30, Telefonplan, Hägersten

  • 1 300–2 600 m²
  • 20230101


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 300–2 600 m²
Adress Telefonvägen 30
Område Telefonplan
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1972
Renoveringsår 2000
Tillträde 20230101
Objektsnummer 41906828

Beskrivning

Välkommen till ett optimalt planerat kontor om ca 1300 kvm med en fantastisk mix av mötesrum och öppna ytor. Här är det hela 4 meter i takhöjd. På våningen under finns ytterligare 1300 kvm, så totalt kan man få 2600 kvm fördelat över två plan med möjlighet till interntrappa.


En effektiv lokal är A och O för att ge era medarbetare bästa förutsättningarna för att vara produktiva och fortsätta inspireras - denna lokal kan anpassas till att passa just er verksamhet.
Den generösa takhöjden ger lokalen en öppen känsla med karaktär och kontoret får plats med ca 70-100 arbetsplatser per plan. I området finns även många trevliga restauranger och annan service som era medarbetare kan tänkas behöva. Med Klättercenter och SATS som granne gör ni det enkelt för medarbetarna att hålla igång och satsa på hälsa och välmående. Varför inte köra nästa kickoff på klättercentret och utmana er själva? För att underlätta för er finns även en gemensam reception och konferensanläggning i huset.
Slå gärna en signal om ni vill veta mer.  Välkomna till Telefonvägen 30!

Kommunikationer

Kommunalt Telefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar. Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter. Bil Telefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city via E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.

Parkering

På Telefonplan finns markparkering för ca 450 bilar. För korttidsparkering gäller betalning via app eller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl vasakronan@apcoa.se Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Service

På Telefonplan och i de närmaste omgivningarna har servicen ökat markant senaste åren. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du mycket av det du behöver en vanlig vardag, t ex apotek, bank och bankomat, blomsterbutik, närlivs och pressbyrå. I den gamla vaktkuren för Ericsson, till vänster om Försäkringskassans entré, hittar du populära Krubb. Inne i området finns Addfood som har en välbesökt buffélunch, vietnamesiska restaurangen Viet Bistro som serverar god och vällagad vietnamesisk mat och Favo som tillhandahåller street food. Vid tunnelbanan ligger restaurang Landet, en sushirestaurang, en pizzeria och Söderbergs brödbutik. Inne hos Konstfack finns restaurang Matkonst som har ekologisk prägel. På Dialoggatan ligger SATS gym och på Tellusgången finns både Klättercentret, en frisör, en kiosk och en kemtvätt med skrädderiservice.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen