Kontorshotell, Teknikringen 8 D, Mjärdevi Science Park, Linköping

Klövern Restaurang (41 m) Friskvård (128 m) Kommunikation (181 m) Parkering (313 m) Postkontor (447 m) Shopping (447 m)

Ledigt rum på vårt populära kontorshotell i Mjärdevi

Beskrivning

Trevlig kontorshotell med tillgång till ljusa gemensamma ytor som konferens-och lunch/fika rum. I hyran ingår gratis kaffe, te och postbox. Trådlöst gästnät wifi i hela kontorshotellet. Access 24 timmar om dygnet. Här finns goda möjligheter att knyta nya kontakter och bygga affärsrelationer.

Omgivning

Mjärdevi Science Park Linköping startades redan 1984 och är därmed en av de första teknikparkerna i Sverige. Parken ligger med Universitetet som närmaste granne och erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för innovativa företag. För mer information besök hemsidan http://www.mjardevi.se/. Mjärdevi Science Park är ett expansivt område där fler och fler väljer att driva sin verksamhet.

Kommunikationer

10 min med buss mot centrum och resecentrum. Snabbussar till de flesta tätorter i länet. Snabb access till E4 med bil. Bra cykelvägar.

Parkering

Gratis P-plats i mån av tillgång

Service

Mycket bra och omtyckt lunchrestaurang finns i fastigheten. I området finns ytterligare 5 restauranger, konferensanläggning och motionsanläggning. Linköpings golfbana når du på 5 min.

Övrigt

De största hyresgästerna i huset är: Logica Sverige AB Enea Services Linköping AB Tieto Sweden AB