Kontor, Tegnérgatan 28, City Stockholm, Stockholm

  • 215 m²
  • 59 125 - 105 708 kr/mån

Välkommen till det perfekta kontoret som får er vilja stanna länge på jobbet! Effektiv och trevlig planlösning högst upp i huset. Lokalen har ett genomgående ljust trägolv och två stora kontorsytrymmen med öppen planlösning. Fina ytskikt och gott om dagsljus genom flertalet fönster och takfönster. Här finns ett rymligt konferensrum, ett trevligt pentry/matplatsyta samt två stycken wc och dusch. Kontakta oss för visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 215 m²
Adress Tegnérgatan 28
Område City Stockholm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41922704
Områdeshyra 59 125 - 105 708 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till det perfekta kontoret som får er vilja stanna länge på jobbet! Effektiv och trevlig planlösning högst upp i huset. Lokalen har ett genomgående ljust trägolv och två stora kontorsytrymmen med öppen planlösning. Fina ytskikt och gott om dagsljus genom flertalet fönster och takfönster.

Här finns ett rymligt konferensrum, ett trevligt pentry/matplatsyta samt två stycken wc och dusch. Kontakta oss för visning!

Omgivning

Lokalen är belägen på övre delen av Norrmalm. 100 meter uppför gatan ligger lummiga Tegnérlunden, åt andra hållet promenerar man till Östermalm på några minuter. I närheten hittar ni guldkorn till restaurangen så som Rolfs kök och Supper.

Kommunikationer

er.

Service

Fastigheten ligger i ett område med stort utbud av service, såsom butiker, restauranger och konferenslokaler.