Lagerlokal, Symmetrivägen 11, Brunna, Brunna

  • 2 700 m²

Bristen på mindre logistiklokaler i Stockholm gör detta planerade projekt högintressant


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 2 700 m²
Adress Symmetrivägen 11
Område Brunna
Kommun Upplands-Bro kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41947647

Beskrivning

Den första fasen av nybyggnation på tomten är möjlig att starta hösten 2021. Den första fasen omfattar ca 14 000 kvm markyta där det planeras en logistikbyggnad om ca 5 800 kvm (LOA) med 8 st lasthus och 2 st markportar. Byggnaden kommer bli möjlig att dela i två separata lokaler om ca 2 700 kvm (LOA) respektive ca 3 100 kvm (LOA). En modern logistikbyggnad som medger 11,8 meter fri takhöjd inomhus. Golvets bärighet planeras till minst 3 000 kg/kvm men kan uppgraderas till 5 000 kg/kvm om man som kommande hyresgäst är med tidigt i processen. Ovanför lasthusen planeras entresolvåning med plats för omklädningsrum, lunch/pentry och kontor. I anslutning till entrén till byggnaden planeras transportkontor, vilrum och WC för chaufförer.

Stendörren Fastigheter äger, utvecklar och hyr ut ”lokaler som gör skillnad”. Vi vill utveckla en kommande byggnad med våra framtida hyresgäster som ser de möjligheter vi ser.

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Mats Nilsson!

Omgivning

Brunna är ett redan väletablerat logistikområde i ett strategiskt läge intill E18 i Upplands Bro, 30 kilometer från Stockholm City och 30 minuter från både Arlanda och Bromma Flygplats. Det här är ett av få logistikområden i Storstockholm där möjlighet finns att bygga nytt vilket också ger blivande hyresgäster en unik chans att påverka lokalerna. Placeringen ger ett utmärkt distributionsläge med närhet till Stockholm, Mälardalen och resten av landet, något som bara kommer att förbättras när Förbifart Stockholm står färdig.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med bil med utmärkt läge nära E18. Med allmänna kommunikationer tar du dig med buss 558 och 559 till Kungsängens station som sedan tar dig vidare med pendeltåg.

Service

I närområdet finner du två restauranger. Med en kortare biltur når du Kungsängens centrum där du finner ett större utbud av restauranger och annan service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen