Kontor, Sveavägen 159, City, Stockholm

  • 243 m²
  • 50 625 - 85 050 kr/mån

Yteffektiva och flexibla ytor som vi anpassar efter era behov.


Lokaltyp Kontor
Total yta 243 m²
Adress Sveavägen 159
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 7
Objektsnummer 41949881
Områdeshyra 50 625 - 85 050 kr/mån
2 500 - 4 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Fina och yteffektiva kontorsytor som vi anpassar efter era behov. Lokalen erbjuder två entréer - Sveavägen 159 och Ynglingagatan - för företaget som har behov av en intern och en extern ingång. Bra ljusinsläpp från fönsterpartier som vetter mot Sveavägen och Hagaparken. Här får ni vara med och påverka planlösning samt rumsbildning till stor del efter just era behov.

Kallhyra 4 300 kr

Omgivning

Med ett kontor på Ynglingagatan precis innanför tull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Du är en kort promenad bort från Odenplan, Sankt Eriksplan och Vanadisplan. Området kring fastigheten erbjuder en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet, trevliga restauranger och lugna bostadsområden.

Njut av närheten till Hagaparken som förutom lunchmöjligheter i Koppartälten erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor.

Kommunikationer

Buss 2, 50, 59, 73, 515, 526, 565 och 595 går strax utanför fastigheten eller från Odenplan vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet.

Närmaste T-banestationer är Odenplan och med den nya uppgången i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan är du endast en 7 minuters promenad bort.

Närheten till E4/E20 gör att du snabbt tar dig både norr och söderut på de stora lederna.

Service

I området finns all typ av tänkbar service; matbutiker, caféer, post och bank. Rakt över gatan ligger Wenner-Gren Center med en trevlig restaurang och konferensanläggning. För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen