Lagerlokal, Storgatan 5, City, Växjö

  • 454 m²

Källarlokal på Storgatans A-läge


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 454 m²
Adress Storgatan 5
Område City
Kommun Växjö kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41943755
Bifogade filer

Beskrivning

Här finns möjlighet att etablera sin verksamhet på Storgatan. Ljus källarlokal som kan anpassas helt enligt önskemål. Här finns bra takhöjd och stora ytor. Gym eller träning kan vara en passande användning.

Planritningen är ett exempel på hur lokalen ser ut idag och viss avvikelse kan förekomma. Vi på Castellum anpassar alla våra lediga lokaler i Växjö enligt hyresgästens önskemål både när det gäller ytskikt, inredning och planlösning.

Omgivning

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center med över 1 000 kvadratmeter Co-Working, precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen mitt på Storgatan i korsningen mot Västergatan har vi en centralt belägen fastighet och med en påbyggd gårdsbyggnad med moderna och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen