Kontor, Stockholm Arlanda Flygplats, Sigtuna, Stockholm-arlanda

  • 50 - 15 000 m²
  • Oktober 2018

Office One - kontor med flygplats! Airport City Arlanda är en spännande flygplatsstad som växer fram i direkt anslutning till Arlanda flygplats.


Lokaltyp Kontor
Total yta 50 - 15 000 m²
Adress Stockholm Arlanda Flygplats
Område Sigtuna
Hiss Ja
Tillträde Oktober 2018
Objektsnummer 41893429

Beskrivning

Airport City Arlanda utgör knutpunkten mellan Stockholm, Uppsala och vidare ut i världen. Flygplatsstaden har perfekta kommunikationer och här kommer en levande stad närmare världen, om ca 100 000 kvm kontor, att byggas. Kontor, hotell och all tänkbar service kommer att växa fram i en tät stadskärna med promenadvänliga gator och vackra torg. En unik internationell atmosfär, endast ett steg från resten av världen.Varje detalj i Office One är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Office One är ritat och konstruerat för att klara dagens uppgifter och behov. Här erbjuds ca 15 000 kvm fördelade på 11 plan. Ytor om 250 till 1 000 kvadratmeter per våningsplan går att få.Endast 20 minuter från Stockholms centralstation till Arlanda med Arlanda Express!

Övrigt

Arlanda Express tar endast 20 minuter från Stockholms Centralstation. Lika snabbt som du åker från Stockholms Centralstation med Arlanda Express åker du med pendeltåget till Uppsala. Du kommer hit med buss fjärrtåg och pendeltåg. Bor du norr om Stockholm går det snabbare att åka till Arlanda än in till Stockholm city. För mer info: https://youtube/5gmnjDOTAz4


Bilder på lokalen