Kontor, Solnavägen 3, Hagastaden, Stockholm

  • 4 235 m²
  • Enligt överenskommelse

Life City byggs med både hjärta och hjärna. Lokaler mitt i life science klustret i Hagastaden.


Lokaltyp Kontor
Total yta 4 235 m²
Adress Solnavägen 3
Område Hagastaden
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41940648
Bifogade filer

Beskrivning

Vi bygger Life City - en attraktiv mötesplats mitt i Hagastaden. Visionen är att med hjärta och hjärna forma nya dynamiska och attraktiva mötesplatser för de som verkar inom life science. Life City klustrar och samlar aktörer som aktivt bidrar till framgång för hela området.

Life City kommer att märkas. Huset byggs på en överdäckning av E4:an. Med sina sju våningar och en iögonfallande arkitektur blir det en byggnad lätt att orientera sig efter. Entréplanet är öppet och välkomnande för alla, med en restaurang och möjligheter till spontana möten i en ljus och luftig innergård. Byggnaden miljöcertifieras enligt Breeam och förses med rymliga cykelgarage, omklädningsrum och rikliga wellness-funktioner.

Hagastaden utvecklas i rask takt. Mitt emot Life City har Elite Hotel Carolina Tower öppnat sedan något år. Här finns konferensmöjligheter, terrass, bar och en uppskattad restaurang. Parallellt med att Life City byggs kommer Hagastadens redan utmärkta kommunikationer att stärkas med både Citybana och ny tunnelbanestation. Inflytt i kvarteret är möjligt fr o m år 2022, men lokaler i olika storlekar kan demonstreras digitalt och signas redan nu.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen