Kontor, Slottsgatan 21, Centrum, Västerås

  • 218 m²

Lokal högst upp i fastigheten, med stora möjligheter och i direkt exponering mot Stora Gatan i Västerås.


Lokaltyp Kontor
Total yta 218 m²
Adress Slottsgatan 21
Område Centrum
Kommun Västerås kommun
Hiss Ja
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Våning 5 av 5
Objektsnummer 41955314

Beskrivning

Beskrivning:
Med ett mycket bra läge i centrala Västerås och med ingång från Slottsgatan 21 ligger denna ljusa, representativa kontors- eller konferenslokal.
Lokalen karaktäriseras av stora fönster i hörnet mellan Slottsgatan och Stora gatan, vilekt ger ett öppet läge med svårslagen utsikt över Västerås. De stora och många fönstren skapar en ljus och behaglig arbetsmiljö verka och trivas i. Lokalen är i ett plan och med hiss direkt in i entrén.

Information om lokalen:
Lokalen är i ett gott skick och består av rymliga kontors- och konferensrum, såväl som många ett stort kök och en välkomnande entré med kapprum och plats för en framtida reception om så önskas. Intill kapprummet finns flertalet toaletter.
Tack vare sin kvadratiska planlösning finns stor potential för den som vill sätta en egen prägel på hur lokalen kan ändras, endast dina fantasier sätter gränsen!
I lokalen finns också förrådsutrymme/skrivarrum. Tillgång till ytterligare förråd i källarplan finns vid behov.

Parkeringsmöjligheter/garage:
Fastigheten har ett eget garage som ger möjlighet till förhyrd parkeringsplats. I området finns på gångavstånd flera större parkeringsgarage så som Punkt och Klippan samt gatuparkering runtom fastigheten.

Området:
Välkommen till Västerås, Sveriges sjätte största tätort! En ort som präglas av stark befolkningsutveckling och ett rikt företagsklimat som attraherar många stora svenska och internationella företag inom framför allt innovation, teknik och forskning. I stadens centrum finns ett innehållsrikt och omfattande cityutbud av både trevliga mötesplatser och torg, gallerior för shopping, flertalet mycket populära restauranger och den fina Vasaparken som är en populär tillflyktsort med dess stora grönområden intill Västerås Slott.

Kommunikationer:
Fastigheten är belägen ca 700 m från Västerås centralstation med mycket goda kommunikationsmöjligheter som lämpar sig för företag med pendlande personal eller besökare. Här avgår regelbundna avgångar med tåg till Stockholm, som tar ca 55 minuter och andra orter som Enköping, Sundbyberg, Uppsala, Örebro, Eskilstuna och Sala. Via flygbussen tar det ca en timme och tjugo minuter till Arlanda. Busshållplats för lokaltrafik finns utanför i direkt anslutning till fastighetens entré på Stora gatan.

Närservice:
Lokalen ligger i centrala Västerås med mycket god exponering och bra läge med närhet till restauranger och närservice både i och alldeles intill fastigheten.

Vägbeskrivning

Kontor med bästa läget, högst upp i huset med utsikt mot Stadsparken.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen