Kontor, Skylvägen 1, Öjebyn, Piteå

Hyra 14 583 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (0 m) Kommunikation (517 m) Shopping (543 m) Grönområde (937 m)

Vi erbjuder kontors- och industrilokaler av hög kvalitet. Lokalerna är i mycket gott skick vad beträffar ytskikt på golv, väggar och tak samt med en god belysnining. och ett höglager om ca 350 kvmmed fri takhöjd upp till takstol, ca 5 meter. Lokalen är ljus och trevlig med god belysning, ljusinsläpp och ventilation. Till lokalen finns en takskjutport om ca 2,0 m bred x 2,80 m hög. En större port är möjlig att installera. Lokalen har hållbart betonggolv med epoxybehandling. För kraftfullare e...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 350 m²
Adress Skylvägen 1
Område Öjebyn
Objektsnr 41857818
Hyra
14 583 kr/mån
500 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Vi erbjuder kontors- och industrilokaler av hög kvalitet. Lokalerna är i mycket gott skick vad beträffar ytskikt på golv, väggar och tak samt med en god belysnining. och ett höglager om ca 350 kvm med fri takhöjd upp till takstol, ca 5 meter. Lokalen är ljus och trevlig med god belysning, ljusinsläpp och ventilation.
Till lokalen finns en takskjutport om ca 2,0 m bred x 2,80 m hög. En större port är möjlig att installera. Lokalen har hållbart betonggolv med epoxybehandling. För kraftfullare elbehov finns en egen transformator om 1400 amp att ansluta till lokalen. Fiber finns indraget i fastigheten.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Skylvägen 1, Öjebyn

Vi erbjuder ett höglager om ca 400 kvm med fri takhöjd upp t...

Visad

Framnäsvägen, Öjebyn, Hedens Industriområde

Industrilokal på Framnäsvägen På Framnäsvägen 7 i Öjebyn ha...

Visad

Kabelgatan 9, Öjebyn, Öjebyn, Hedens Industriområde

Kontorsrum i Öjebyn Kontorslokaler en trappa upp, 4 kontors...

Visad