Kontor, Skylvägen 1, Öjebyn, Piteå

Hyra 14 583 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (0 m) Kommunikation (517 m) Shopping (543 m) Grönområde (937 m)

Vi erbjuder kontors- och industrilokaler av hög kvalitet. Lokalerna är i mycket gott skick vad beträffar ytskikt på golv, väggar och tak samt med en god belysnining. och ett höglager om ca 350 kvmmed fri takhöjd upp till takstol, ca 5 meter. Lokalen är ljus och trevlig med god belysning, ljusinsläpp och ventilation. Till lokalen finns en takskjutport om ca 2,0 m bred x 2,80 m hög. En större port är möjlig att installera. Lokalen har hållbart betonggolv med epoxybehandling. För kraftfullare e...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 350 m²
Adress Skylvägen 1
Område Öjebyn
Objektsnr 41857818
Hyra
14 583 kr/mån
500 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Vi erbjuder kontors- och industrilokaler av hög kvalitet. Lokalerna är i mycket gott skick vad beträffar ytskikt på golv, väggar och tak samt med en god belysnining. och ett höglager om ca 350 kvm med fri takhöjd upp till takstol, ca 5 meter. Lokalen är ljus och trevlig med god belysning, ljusinsläpp och ventilation.
Till lokalen finns en takskjutport om ca 2,0 m bred x 2,80 m hög. En större port är möjlig att installera. Lokalen har hållbart betonggolv med epoxybehandling. För kraftfullare elbehov finns en egen transformator om 1400 amp att ansluta till lokalen. Fiber finns indraget i fastigheten.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Framnäsvägen, Öjebyn, Hedens Industriområde

Industrilokal på Framnäsvägen På Framnäsvägen 7 i Öjebyn ha...

Visad

Kabelgatan 9, Öjebyn, Öjebyn, Hedens Industriområde

Kontorsrum i Öjebyn Kontorslokaler en trappa upp, 4 kontors...

Visad