Kontor, Skaraborgsvägen 21, CENTRUM, Borås

  • 635 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 50 271 - 84 667 kr/mån

Ljus lokal med fönster i tre väderstreck med storslagen utsikt


Lokaltyp Kontor
Total yta 635 m²
Adress Skaraborgsvägen 21
Område CENTRUM
Kommun Borås kommun
Byggår 1887
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41884362
Områdeshyra 50 271 - 84 667 kr/mån
950 - 1 600 kr/m²/år

Beskrivning

I det attraktiva Wiskadalsområdet finner man denna anrika fastighet med ett lättillgängligt läge. Vackert belägen intill viskan i ett område med mycket aktivitet och sprudlande företagsklimat. Befintlig bebyggelse anno 1887 finns idag på fastigheten, som präglas från den gamla industritiden.Här välkomnas man till denna ljusa och rymliga lokal med högt i tak och fönster i tre väderstreck. Lokalen har både vy ner över Viskan och takåsarna in mot centrum. Entrén är öppen och rymlig, vilket ger möjlighet för en reception med väntrum eller för utställning om så önskas.Lokeln erbjuder 12 kontorsrum där alla har ljusinsläpp från fönster och några av dem kan nyttjas för konferens då det finns bra med rymd. Flertal wc, städ, förrådsutrymmen, data -och projektrum.Letar ni efter er nya arbetsplats med bästa läge intill centrum i en vackert belägen fastighet som dessutom erbjuder vackra vyer?-Kontakta oss så hjälper vi dig!

Omgivning

Området Wiskadal präglas av industrifastigheter som blivit kontoriserade. Mycket trevligt läge intill ån. Gott om p-platser i hela området och det är endast ett par hundra meters gångavstånd till Centrum, Centralstationen och Knalleland. Högskolan ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten.

Kommunikationer

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet. Lätt att ta sig till och från fastigheten, ca 5 minuters promenad till Centraltstationen. Färdas man med bil finns det gott om p-platser som hör till fastigheten.

Parkering

Parkeringsytor finns i området. Sms-parkeringar finns att tillgå.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen