Lagerlokal, Skalmeredsvägen 4, Landvetter

Next Step Group AB Friskvård (2913 m) Kommunikation (169 m) Parkering (4700 m) Restaurang (695 m) Bilservice (313 m) Uttagsautomat (3134 m) Shopping (45 m) Bränslestation (1357 m)

Landvetter Boarding Point ligger i Landvetter i Härryda kommun. Läget är mycket strategiskt invid riksväg 40, endast 19 kilometer från Göteborg och några få kilometer från Landvetter Airport. Vi på Next Step Group bygger moderna och effektiva lokaler och självklart har du som hyresgäst möjlighet att vara med och påverka planlösningen. Med våra flexibla lösningar kan du lita på att få lokaler som är helt anpassade efter din verksamhet. Här är maximal byggnadshöjd tio meter och totalhöjd femton me...

Beskrivning

Landvetter Boarding Point ligger i Landvetter i Härryda kommun. Läget är mycket strategiskt invid riksväg 40, endast 19 kilometer från Göteborg och några få kilometer från Landvetter Airport. Vi på Next Step Group bygger moderna och effektiva lokaler och självklart har du som hyresgäst möjlighet att vara med och påverka planlösningen. Med våra flexibla lösningar kan du lita på att få lokaler som är helt anpassade efter din verksamhet. Här är maximal byggnadshöjd tio meter och totalhöjd femton meter. Semrén & Månsson är arkitekterna bakom byggnaden. Point. Deras har drivkraft är att skapa balans och synergier mellan form, teknik och ekonomi. Genom att arbeta lika engagerat med de ekonomiska och tekniska förutsättningarna som med de formmässiga skapas god arkitektur

Omgivning

Härryda kommun är en expansiv kommun med en positiv befolknings- och näringslivsutveckling. Närområdet bjuder på allt som behövs för att vardagen ska fungera perfekt –service, goda kommunikationer, kultur och vacker natur finns i direkt anslutning till Landvetter Boarding Point.

Kommunikationer

Mot Göteborg finns goda förbindelser med expressbusslinjerna Grön och Röd samt Lila Express via Mölndal. I högtrafik finns även ett antal direktturer från Göteborg till Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Linje 611 går inom hela kommunen och binder samman de västra och östra kommundelarna. Kust-till-kust-banan är en enkelspårig tågbana som går genom flera av kommunens orter, och stannar i Rävlanda, Hindås och Mölnlycke.

Övrigt

Vi på Next Step Group försöker hela tiden att minska byggnaders energiförbrukning. Vid nyproduktion är målet att uppnå en förbrukning som ligger 25 procent under gällande norm.

Uthyrare & kontaktpersoner

Skalmeredsvägen 4, Landvetter

Här finns möjlighet att bygga en verksamhetsanpassad byggnad...

Visad

Skalmeredsvägen 4, Landvetter

Fastigheten byggs och anpassas efter önskemål. Lämpligt som ...

Visad

Skalmeredsvägen 4, Landvetter

Fastigheten byggs och anpassas efter önskemål. Lämpligt som ...

Visad

Johans Väg 4, Landvetter/Björröd

Kallager med tillhörande kontor och showroom om ca 700 kvm. ...

Visad