Kontor, Sergeantsstigen 5, Eldsundsviken, Strängnäs

  • 181 m²

Trivsamma kontostlokalen endast 10 min cykelavstånd från Strängnäs centrum & 2km från tågsstationen. Goda parkeringsmöjligheter i direktanslutning.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 181 m²
Adress Sergeantsstigen 5
Område Eldsundsviken
Kommun Strängnäs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41943160
Bifogade filer

Beskrivning

I det tidigare regementsområdet Eldsundsviken, i Norra Strängnäs finns nu chansen att hyra en mycket fin och väl omhändertagen kontorslokal.

Ytorna är rumsindelade och några av kontoren har egna kakelugnar som ger lokalerna en härlig karaktär.

I anslutning till lokalen finns även goda parkeringsmöjligheter där parkering ingår i lokalhyran.

Från Strängnäs centrum tar det ca 10 minuter med cykel till centrum och närheten till kollektivtrafik är också mycket goda. Inom 2 km nås pendeltågsstationen närmsta busshållplats finns inom 150 m.

I närhetområdet finns en populär lunchrestaurang. Närområdet är under utveckling och det växer fram ett bostadsområde längs med vattnet.

Med båt når man t.ex. Stockholm, Södertälje, Enköping, Västerås och Birka. I Eldsundsviken finns redan idag en dynamisk kombination av skolor och arbetsplatser - och nu tillkommer även bostäder. Strängnäs centrum med domkyrkan finns inom gång- och cykelavstånd. Inom en timme når du tre flygplatser och Stockholm.

Omgivning

Eldsundsviken är en stadsdel i norra Strängnäs vid riksväg 55. Stadsdelen består av det gamla garnisonsområdet vilket uppfördes åren 1916-1921 till Södermanlands regemente. Sedan några år tillbaka pågår en utveckling av "Norra staden"där en ny stadsdel växer fram, innehållande bostäder, kontor och skolor med bland annat Thomasgymnasiet.

Totalt kommer Eldsundsviken att bebyggas med ca 2000 bostäder. Redan nu finns det ett närmare 50-tal företag och verksamheter med en stor bredd samt ett rikt företagsliv.

Den unika närheten till Mälaren ger oändliga möjligheter till rekreation, njutning och äventyr. Med båt når man t.ex. Stockholm, Södertälje, Enköping,
Västerås och Birka. Strängnäs centrum med domkyrkan finns inom gång- och cykelavstånd.

Kommunikationer

Tåg: Ca 1 km till tågstationen där du bland annat når Stockholm inom 50 minuter.
Bil: Goda parkeringsmöjligheter.
Buss: Ca 150 meter till närmaste busshållplats.
Flyg: Inom en timme når du tre flygplatser och Stockholm.

Service

På området finns faciliteter som boulebana, café, restaurang och ett rikt föreningsliv. Strängnäs centrum med sitt utbud av restauranger, affärer och allmän service finns på gång- och cykelavstånd.


Karta