Kontor, Södergatan 28, Centrum, Malmö

  • 301 m²
  • 20181201
  • 55 183 - 75 250 kr/mån

Snart har Vasakronan en riktig pärla att erbjuda marknaden! På en av Malmös bästa adresser, med en pampig entré, har vi möjligheten att erbjuda en modern, nyrenoverad, representativ lokal om ca 300 kvm. Med detta läge, mitt på gågatan, känner man verkligen stadens puls. Här är det nära till Malmös restaurangkvarter och på  några minuter når du Malmö Centralstation. Kontoret har en blandad planlösning, fina golv, ljusa färger och glaspartier. Helt klart för ditt företag att flytta in! Välko...


Lokaltyp Kontor
Total yta 301 m²
Adress Södergatan 28
Område Centrum
Byggår 1929
Tillträde 20181201
Objektsnummer 41905042
Områdeshyra 55 183 - 75 250 kr/mån
2 200 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Snart har Vasakronan en riktig pärla att erbjuda marknaden! På en av Malmös bästa adresser, med en pampig entré, har vi möjligheten att erbjuda en modern, nyrenoverad, representativ lokal om ca 300 kvm.

Med detta läge, mitt på gågatan, känner man verkligen stadens puls. Här är det nära till Malmös restaurangkvarter och på  några minuter når du Malmö Centralstation.

Kontoret har en blandad planlösning, fina golv, ljusa färger och glaspartier.

Helt klart för ditt företag att flytta in! Välkommen att kontakta oss!

Kommunikationer

Platsen ligger nära många kommunala kommunikationsmedel. Det är dessutom promenadavstånd till många strategiska platser i Malmö.

Triangeln - 12 minuter
Gustav Adolfs Torg - 2 minuter
Stortorget - 2 minuter
Centralstationen - 5 minuter

Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

För mer information om parkeringsplatser i city se Parkering Malmö, Q-Park     och Europarks  hemsidor.  

Service

På och runtom Södergatan hittar du allt och lite till. Det breda utbudet av restauranger och caféer i området ger dig många alternativ när du lämnat matlådan hemma. Här finns dessutom en stor mängd butiker för shopping och all annan tänkbar service.


Bilder på lokalen