Lagerlokal, Ruskvädersgatan 18, Göteborg, Göteborg

  • 200 m²
  • 7 500 - 12 500 kr/mån

I Arendal industriområde finns nu en mindre lageryta om 200 kvm ledig att hyra. Lokalen är belägen på markplan och är försedd med en elektrisk port. Området präglas av kontors- och produktionsverksamheter, kanske mest välkänd är Volvo bussar och flera av Volvos underentreprenörer. Närområdet erbjuder ett flertal lunchrestauranger, för den som önskar ett större serviceutbud ligger Torslanda torg ett stenkast från lokalen....


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 200 m²
Adress Ruskvädersgatan 18
Område Göteborg
Byggår 1970
Objektsnummer 41859722
Områdeshyra 7 500 - 12 500 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år

Beskrivning

I Arendal industriområde finns nu en mindre lageryta om 200 kvm ledig att hyra. Lokalen är belägen på markplan och är försedd med en elektrisk port. Området präglas av kontors- och produktionsverksamheter, kanske mest välkänd är Volvo bussar och flera av Volvos underentreprenörer. Närområdet erbjuder ett flertal lunchrestauranger, för den som önskar ett större serviceutbud ligger Torslanda torg ett stenkast från lokalen.

Omgivning

På Västra Hisningen är Arendal industri- och verksamhetsområde beläget. Här finns många olika företag etablerade, ett av de mest välkända är huvudkontoret och utvecklingsavdelningen för Volvo bussar samt produktionsanläggningar för flera av Volvos underentreprenörer. I området ligger även Göteborgs största hamnanläggning som just nu håller på att utvecklas till en alldeles ny hamnterminal för godstransporter om ca 220 000 kvm.

Kommunikationer

Arendal är beläget alldeles intill väg 155 och med närhet till stora trafikleder så som Hisingsleden, Lundbyleden, Oscarsleden samt Västerleden. Området är väl trafikerat av kommunala förbindelser.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen