Kontor, Rubanksgatan 9, Knivsta

FastPartner AB Friskvård (0 m) Restaurang (90 m) Shopping (172 m) Bilservice (244 m) Parkering (356 m) Bränslestation (365 m) Kommunikation (398 m)

Kontorshotell Rubanksgatan 9 Välkommen till Kontorshotellet Rubanksgatan 9. Här finns trevliga kontorsrum i storlek om 15-26 kvm i direkt anslutning till E-4.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 15 - 26 m²
Adress Rubanksgatan 9
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41857596
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Kontorsrummen har en härlig atmosfär och är anpassat för dig som söker en kostnadseffektiv kontorslösning med hög servicenivå. Här hyr du ett eget låsbart rum med 1-5 arbetsplatser och delar konferensrum, pentry, foaje och toaletter med det andra hyresgästerna på kontorshotellet.

Omgivning

Ar Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde. Området är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för en mångfald av företag. I området finns redan ett 50-tal företag etablerade. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Planlösning

Del i kontorsgemenskap, rum om ca 26 kvm. Gemensamt finns konferensrum, pentry, toalett.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Service

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferansområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Rubanksgatan 9, Knivsta

Flexibla ytor i direkt anslutning till E4:an Flexibla ytor ...

Visad

Rubanksgatan 9, Knivsta

Flexibla ytor i direkt anslutning till E4:an Flexibla ytor ...

Visad

Rubanksgatan 9, Knivsta

Kontor med bra läge i Knivsta-AR Fantastiskt skyltläge mell...

Visad

Rubanksgatan 9, Knivsta

Lager och kontor i Knivsta Skyltläge ut mot E4:an!

Visad