Kontor, Ringborregatan 1, Hälla, Västerås

  • 330 m²
  • 2023-04-01

Härlig kontorslokal finns att hyra i Hälla


Lokaltyp Kontor
Total yta 330 m²
Adress Ringborregatan 1
Område Hälla
Publicerad 2023-02-20
Kommun Västerås kommun
Byggår 1961
Renoveringsår 2015
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde 2023-04-01
Objektsnummer 41950442

Beskrivning

Ledig kontors- och lagerfastighet bestående av två byggnader med flertalet lediga kontors- och lagerlokaler. En av byggnaderna är en renodlad kontorsbyggnad med lediga kontorsytor som enkelt går att slå samman till större enheter om efterfrågan finns. Den andra byggnaden består av en kombination av kontor, showroom och butiker som kan kombineras med lagerytor. Byggnaderna renoverades 2015 och erbjuder moderna lokaler i gott skick. De flesta av lokalerna har faciliteter såsom kök/pentry, dusch och WC. Då det finns flera lediga lokaler finns stora möjligheter att slå samman ytor till större enheter. Parkering går att ordna via tilläggsavtal.

Denna lokal är en ledig kontorslokal om 330 kvadratmeter med ljusa, öppna ytor samt kontorsrum i olika storlekar. Det finns konferensrum och faciliteter i form av WC, förråd och pentry/kök.

Omgivning

Hälla är ett attraktivt lättindustriområde 6 kilometer väster om centrala Västerås, strategiskt lokaliserat alldeles intill Västerås flygplats och den viktiga transportlänken E18. Området präglas av lättindustri, logistik, lager och handel med ett brett serviceutbud på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås

Planlösning

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås

Parkering

Ja

Service

Brett serviceutbud med butiker och restauranger på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E18

Närliggande företag

Schenker, IB Transport, Cykloteket, Ahlsell, Hilti och Däckkompaniet


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen