Kontor, Regeringsgatan 52, City, Stockholm

  • 10 - 50 m²
  • Enligt Överenskommelse

Ett kontor där allt ingår


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10 - 50 m²
Adress Regeringsgatan 52
Område City
Byggår 1905
Hiss Ja
Våning 5 / 7
Takhöjd ca 2,80 m
Tillträde Enligt Överenskommelse
Objektsnummer 41901307

Beskrivning

På femte våningen på Regeringsgatan 52 finner ni Convendum. Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar och konferens i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts.

MEMBERSHIP: Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i samtliga Convendums Lounge och Cowork Offices. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet. Pris: 4 995 SEK/månad.
PRIVATE OFFICE: Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris: från 11’950 SEK/månad.
Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

Omgivning

Ni får all tänkbar service här, det innebär 24/7 access till alla enheter, reception 8-17, telefonrum, mötesrum, konferensrum. Wi-fi, printer,scanner, kopiering, företagsadress, posthantering, daglig städning, fullt utrustat kök, frukost dagligen, kaffe & the, after work på fredagar, omklädningsrum, duschar Vill ni så möblerar vi lokalerna, eller så hyr ni bara lokalerna rätt upp och ned och tar hand om allting själva - ni bestämmer.

Övrigt

Utanför lokalerna har ni hela citykärnan med alla de mest populära caféerna , restaurangerna och shoppingen som ni kan önska. 300 m till Stureplan och till Sergels torg är det ca 500 m