Kontor, Rättarvägen 3, Hagalund, Solna

Skanska Fastigheter Stockholm AB

Ett hus för business och gemenskap. Solna United är ett kontorshus för företag som värdesätter gemenskap. Huset har flera lösningar som främjar möten, till exempel ett levande tak med pods – delvis glasade rum. Hur podsen inreds bestämmer hyresgästen själv. 35 000 trivsamma kvadratmeter Lösningar som det generöst tilltagna entréplanet och valen av traditionella material gör Solna United till ett välkomnande och trivsamt kontorshus....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 555 m²
Adress Rättarvägen 3
Område Hagalund
Hiss Ja
Våning 14
Tillträde Inflytt Q1 2020
Objektsnr 41907732
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Ett hus för business och gemenskap.

Solna United är ett kontorshus för företag som värdesätter gemenskap. Huset har flera lösningar som främjar möten, till exempel ett levande tak med pods – delvis glasade rum. Hur podsen inreds bestämmer hyresgästen själv.

35 000 trivsamma kvadratmeter

Lösningar som det generöst tilltagna entréplanet och valen av traditionella material gör Solna United till ett välkomnande och trivsamt kontorshus.

Omgivning

Det bästa av två världar

Solna Uniteds läge precis öster om järnvägsspåren ger det bästa av två världar. Huset ligger i äldre lugna Solnakvarter, samtidigt finns butiker, restauranger och annan service bara några minuters promenad bort.

Både genuint och modernt

Kvarteren omkring Solna United har en småskalig genuin Solnakänsla. Här finns Solna station, en sekelskiftesvilla och funkishus. Samtidigt finns all tänkbar service bara några minuter bort. En gångbro över spåren ger snabb access till Mall of Scandinavia, Friends Arena och Quality Hotel Friends.

Kommunikationer

Ovanligt bra kommunikationer

Solna Uniteds entré ligger endast 130 meter från Solna station. Med tvärbanan tar du dig snabbt till Solna Centrum, Sundbyberg och vidare till Alvik. Pendeltåget tar nu resenärer till T-centralen via Odenplan på sex minuter. Området rymmer även hållplatser för ett tiotal busslinjer.

Planlösning

Ett helt våningsplan på plan 14. Ni väljer själva vilken typ av planlösning som passar er.
Solna United är en inspirerande arbetsplats med unika lösningar, huset har takterrass med pods och ett välkomnande entréplan med olika nivåer.
På Solna Uniteds tak finns terrasser och ett antal så kallade pods – enskilda glasade rum designade för jobb, möten och inspiration. Här kan man arbeta i grupp, ha kundträffar eller fira en framgångsrik affär. De flesta pods knyts samman av servicegångar – du har alltid nära till kaffe, mat, och toaletter. Några av podsen är helt fristående, som lusthus. Det är bara hyresgästens fantasi som sätter gränsen för podsens funktioner. Vi ser framför oss allt från konferensrum till musikstudio.

Entréplan med flera nivåer
Entréplanet erbjuder olika sorters ytor – en del lämpade för informella möten, andra för mer formella sammankomster. Det ger även möjlighet för företag att presentera sin verksamhet och sina produkter. Planets olika nivåer knyts samman av en trappa som också fungerar som mötesplats. I den övre nivån finns bland annat restaurang, café och mötespods. Här kan även företag presentera sin verksamhet och sina produkter. I entréplanet finns ett antal inomhuspods – små mötesrum som är släkt med podsen på Solna Uniteds tak.

Parkering

Ja

Närliggande företag

Adidas, Bavaria Nordic (BMW och Mini)

Övrigt

Hyresgäster i huset: Aga, Arla Foods, Bavaria, Knightec och Sabis.
Service i huset: Sabis driver restaurang och café i entréplan.

Läs mer på solnautd.com

Rättarvägen 3, Hagalund

Ett hus för business och gemenskap. Solna United är ett ...

Visad

Gårdsvägen 14-18, Hagalund

Detta är en lokal som skräddarsys för ny hyresgäst. Blir fan...

Visad

Pyramidvägen 7, Arenastaden

Fantastiskt fin och ljus lokal högst upp i huset med 2 egna ...

Visad

Södra Långgatan 25, Hagalund

En fin lokal att använda som kontor, showroom eller butik. L...

Visad