Kontor, Pildammsvägen/S:t Johannesgatan, Centrum, Malmö

  • 3 334 m²
  • 20200101

Nu ges en unik möjlighet att flytta in i en nybyggd kontorsfastighet på bästa kommunikationsläge. Med Citytunneln runt husknuten och på samma korta avstånd ligger natursköna Pildammsparken. Med garageinfart från Pildammsvägen blir detta ett oslagbart pendlingsläge. Här bjuder vi samtidigt på pulsen och själen i staden. Triangelns köpcentrum ligger på ganska exakt 150 meters avstånd från fastigheten och området har ett rikt utbud av restauranger, shopping kultur m m. Här blir det lika enkelt att...


Lokaltyp Kontor
Total yta 3 334 m²
Adress Pildammsvägen/S:t Johannesgatan
Område Centrum
Byggår 2019
Tillträde 20200101
Objektsnummer 41918407

Beskrivning

Nu ges en unik möjlighet att flytta in i en nybyggd kontorsfastighet på bästa kommunikationsläge. Med Citytunneln runt husknuten och på samma korta avstånd ligger natursköna Pildammsparken. Med garageinfart från Pildammsvägen blir detta ett oslagbart pendlingsläge. Här bjuder vi samtidigt på pulsen och själen i staden. Triangelns köpcentrum ligger på ganska exakt 150 meters avstånd från fastigheten och området har ett rikt utbud av restauranger, shopping kultur m m. Här blir det lika enkelt att uträtta det enkla vardagsärendet som att ta träningspasset på lunchen. Och samtidigt njuta av inspirerande omgivningar. Fastigheten får högsta miljöklass och ger stora möjligheter för en bra mix av verksamheter. Inflyttning möjlig 2020-03-01. Det här kontoret sträcker sig över tre våningsplan på ca 1 000 kvm vardera och sammanfogas med möjlighet till interntrappa vilket ger en totalyta på 3 334 kvm. Här ryms 250-280 arbetsplatser i ljusa, moderna lokaler med hög standard. Ytskiktsval, planlösning och anpassningar görs tillsammans med hyresgästen.

Kommunikationer

Triangelgaraget,som ligger cirka 100 meter från Kvarteret Priorn, har infart från Pildammsgatan och är öppet alla dagar 06-21. Här finns plats för upp till 900 bilar.


Karta

Bilder på lokalen