Kontor, Per Albin Hanssons väg 28, Södra Innerstaden, Malmö

  • 1 469 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 146 900 - 306 042 kr/mån

Häftig lokal som erbjuder generös takhöjd och stora industriinspirerade fönster samt möjlighet till en egen takterrass. Anpassas efter era önskemål.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 1 469 m²
Adress Per Albin Hanssons väg 28
Område Södra Innerstaden
Kommun Malmö kommun
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41937259
Områdeshyra 146 900 - 306 042 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Beskrivning

Riktigt spännande lokal med många möjligheter. Lokalen erbjuder en generös takhöjd och stora industriinspirerade fönster samt möjlighet till en egen stor härlig takterrass. Lokalen är idag oinredd och här finns nu möjlighet att skapa en anpassad yta för just er verksamhet. Tillsammans med en arkitekt skapar vi en unik och häftig lokal i populära Mobilia.

Lokalen är på 939 kvm men vid behov av större så finns möjlighet att slå ihop den med grannlokalen så att den totala ytan blir 939+530= 1469 kvm

Här finns alltså möjlighet att hyra närmre 1500 kvm på ett våningsplan med 2 takterrasser.

Bilderna visar visions/inspirationsbilder av lokalen. Ytan kan förutom kontor/showroom även fungera som lättare vård eller vuxenutbildning.

Mobilia har under senaste åren utvecklats enormt och är idag ett uppskattat shoppingcentrum och en trevlig upplevelse. Här har du tillång till ett stort utbud av butiker, service och restauranger. Läget är mycket kommunikativt och här finns gott om parkeringsplatser.

Omgivning

Mobilia är ett levande stadskvarter som består av såväl bostäder, restuaranger, service och butiker.

Kommunikationer

Fleratalet stads- och regionbussar stannar utanför fastigheten. Hit är det enkelt att ta sig med såväl bil, cykel och allmänna kommunikationer.

Planlösning

Flexibel planlösning efter era behov.

Service

Mobilia köpcenter erbjuder all den service och handel som man kan tänkas behöva. Här finns även apotek, systembolag, dagligvaruhandel samt gym.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen