Butikslokal, Nybrogatan 20, Östermalm, Stockholm

  • 64 m²

Mycket unik möjlighet att värva denna fantastiska lokal på en av Stockholms bästa adresser - Nybrogatan 20


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 64 m²
Adress Nybrogatan 20
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41962551

Beskrivning

###Beskrivning
Det är en ynnest att presentera denna exceptionella butikslokal om 48 + 16 kvm belägen på en av Stockholms mest kundflödestäta adresser - Nybrogatan. Bland de anrika sekelskiftesfastigheterna finner ni lokalen på Nybrogatan 20 med en välkomnande entré. I hela lokalen ges ett fantastiskt ljus tack vare de stora fönsterpartierna som även ger ypperlig exponering ut mot gatan. Lokalen disponeras över två större rum som ger ett mycket exklusivt intryck när man kommer in i lokalen med högt i tak, sober färgsättning samt ett fint golv. Längst in i lokalen ges även utrymme för personal med WC och ett pentry samt förvaringsutrymmen. Detta är en mycket unik möjlighet som nu ges då lokaler med detta läge och storlek sällan är ute på marknaden så missa inte chansen. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Butiken är belägen på en utav Östermalms absolut bästa adresser. Nybrogatan ger ett mycket bra kundflöde från Östermalmstorg, Karlaplan och Stureplan. Belägen precis invid Östermalmstorg, som utgör hjärtat av Östermalm och är en plats full av liv och rörelse. Ombyggnationen utav Östermalms saluhall har genererat ett ännu starkare kundflöde. Härliga promenadstråk börjar ofta på Nybrogatan och vidare längs med vattnet på Strandvägen eller i grönområden som Djurgården, Humlegården och Gärdet. Bra kommunikationer med närhet till både t-bana och bussar. Parkeringshus finns närmst på Sibyllegatan.

###Fakta
Hyra: 29 259 SEK/mån exkl. moms.
F-skatt: 3 159 SEK/mån exkl. moms.
Pris: Pris på förfrågan.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta

Bilder på lokalen