Utbildningslokal, Norrbyvägen 32, Bromma, Bromma

  • 3 026 m²
  • Enligt Överenskommelse

Moderna ytor, möjlighet för utbildning!


Lokaltyper Utbildningslokal / Övrig lokal
Total yta 3 026 m²
Adress Norrbyvägen 32
Område Bromma
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1947
Hiss Varu-och personhiss
Tillträde Enligt Överenskommelse
Objektsnummer 41926610

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Ytor i tre plan, flexibel planlösning med praktisk varuhantering. Moderna kontorsytor med högt i tak på plan 3 samt flertalet lastportar samt lastkaj.
Äldre Industrifastighet som byggts om och moderniserats till dagens höga krav på standard, både vad gäller miljö och kommunikation. Fantastiskt skyltläge och mycket bra kommunikationer med både tvärbana och bussar. Fastigheten inrymmer både hotell, restaurang och gym. Lätt att parkera. P-platser precis utanför entrén.

Nu finns möjligheten att hyra för skola. Eftergymnasial verksamhet, gymnasial alt. grundskola. Detaljplanen tillåter ej idag skola, men fastighetsägaren är villig att söka bygglov.

Omgivning

All tänkbar service finns i närområdet, mängder med bussar, tvärbanan har station inom ett par minuter. Lätt att parkera.

Övrigt

Äldre industriområde under stark utveckling som gradvis förvandlas till ett handelsområde med mycket puls.Bilder på lokalen