Kontor, Mellringevägen 120 F, Mellringe, Örebro

  • 18 m²

Trevliga och ljusa kontor i gröna omgivningar i Mellringestaden. Tillgång till gemensamt pentry, lunchrum, konferenslokal och wc-grupp. Komfortkyla finns i samtliga kontorsrum. El, värme och ventilation ingår i hyran. Hyresgästen ordnar själv internetabonnemang då fiber finns i fastigheten. En parkeringsplats med tillgång till el ingår till varje kontorsrum, för gäster till huset finns två besöksparkeringar....


Lokaltyp Kontor
Total yta 18 m²
Adress Mellringevägen 120 F
Område Mellringe
Kommun Örebro kommun
Byggår 1960
Objektsnummer 41930098

Beskrivning

Trevliga och ljusa kontor i gröna omgivningar i Mellringestaden. Tillgång till gemensamt pentry, lunchrum, konferenslokal och wc-grupp. Komfortkyla finns i samtliga kontorsrum. El, värme och ventilation ingår i hyran. Hyresgästen ordnar själv internetabonnemang då fiber finns i fastigheten.
En parkeringsplats med tillgång till el ingår till varje kontorsrum, för gäster till huset finns två besöksparkeringar.

Omgivning

Välkommen till Mellringestaden - här är byggnaderna vackert belägna i ett parkliknande grönområde.

Mellringestaden är beläget i nordvästra Örebro och omfattar 14 större byggnader som främst används för vård och skola. Byggnaderna är belägna i ett naturskönt område med promenadvägar och cykelbanor som binder samman den totala ytan på omkring 300 000 kvm. Här finns förskola, grundskola, vårdboende, elevboende mm.

Parkeringsplatser finns för uthyrning.

Kommunikationer

Busshållplats i direkt anslutning till området samt bra förbindelse via cykelbana. Det är ca 5,5 km till Örebro centrum samt ca 2 km till motorvägen.

Service

Till närmaste lunchrestaurang samt livsmedelsaffär ca 800 m.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen