Kontor, Mäster Johansgatan 11, Centrum, Malmö

  • 120 m²
  • Omgående

Centralt kontor med närhet till allt - omgående tillträde möjligt!


Lokaltyp Kontor
Total yta 120 m²
Adress Mäster Johansgatan 11
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1900
Hiss Nej
Våning 3
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41947637

Beskrivning

Rymligt och charmigt vindskontor om 120 kvm på ett centralt läge i en äldre fastighet. Synliga takbjälkar, ljusa ytskikt, takkupor med sikt åt två väderstreck. Främst öppen yta med kontorslandskap som skiljs av med glasväggar mellan enskilt kontorsrum och konferensrum, pentry med diskmaskin och toalett med dusch. Närhet till populära lunchrestauranger (bland annat Ruths, tidigare Bastard, i huset!), Lilla Torg, shoppinggatorna och centralstationen.
Kontoret är ledigt omgående samt beroende på eventuella anpassningar.

Omgivning

Mycket centralt läge med Lilla Torg, Stortorget, Centralstationen och Malmö Live runt hörnet. På charmiga och lugna Gamla Väster blandas kontor med bostäder, kvarterskrogar, butiker och har närhet till mer puls i Malmös stadskärna. I närheten finns grönskande parker för en avkopplande lunchpromenad eller joggingtur. Närhet till pendling via Centralstationen eller lättillgängligt med bil.

Kommunikationer

Kort promenad till centralstationen med bussar och tåg inom Malmö, Skåne, vidare till Sverige och över sundet till Danmark. Även närhet till Gustav Adolfs torg med knutpunkt för stadsbussar. Kontoret har ett lättillgängligt läge för cykelpendlaren och parkering finns möjlig på gatuparkeringar eller i närliggande P-hus, tex Bagers plats, Väster, Lilla Torg m.fl.

Service

I närheten finns stort utbud av service på shoppinggatan med parallellgator där det finns butiker, café, restauranger, livsmedelsbutiker, banker, vårdcentral med mera. Här har du nära till allt!


Karta


Bilder på lokalen