Kontor, Mässans gata 10, Göteborg Centrum, Göteborg

  • 39 m²

Varmt välkomna till World Trade Center Göteborg, en attraktiv mötes- och arbetsplats för företag som vill arbeta mitt i Göteborg City.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 39 m²
Adress Mässans gata 10
Område Göteborg Centrum
Hiss Ja
Ingår i hyra 28 h/ månad att nyttja i våra designade mötesrum
Objektsnummer 41924554

Beskrivning

Välkomna till kontorshotellet World Trade Center Göteborg!

Som hyresgäst hos oss blir ni en del av vårt stora affärsnätverk, får trevliga kontorsgrannar inom en rad olika branscher och har möjlighet att bygga er företagskultur genom att själva inreda och sätta prägel på ert kontor. Vi hyr ut kontor i olika storlekar och erbjuder bland annat större kontor för er som är 4-7 personer och önskar tillgång till en flexibel arbetsplats med access 24/7. Som hyresgäst hos oss nyttjar ni våra trevliga lounger och kök, bokar möten i våra designade mötesrum och blir inbjudna till våra färgsprakande events och nätverksträffar där ni har möjlighet att knyta nya affärskontakter och lära känna härliga kontorsgrannar. Har ni mycket möten och besök? Då kommer ni trivas hos oss! I månadshyran ingår nämligen 28h att nyttja i våra mötesrum. Dessutom tar vår fantastiska reception emot era besökare och hjälper er gärna med catering om det är ett önskemål.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information eller om ni är nyfikna på en visning!

Kommunikationer

Bra förbindelser med centrala Korsvägen som närmsta hållplats.

Parkering

Ja

Övrigt

I hyran ingår bemannad reception, el, värme, wifi och städning samt 28 timmar/månad att nyttja i våra konferens- och mötesrum. Ni har även tillgång till våra lunchrum och lounger samt blir inbjuden till våra populära nätverksträffar.

Varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer eller bokar in en visning.


Karta

Bilder på lokalen