Kontor, Lundavägen 56, Kirseberg, Malmö

  • 404 m²

Totalrenoverad kontorslokal med skyltläge utmed E22, stockholmsvägen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 404 m²
Adress Lundavägen 56
Område Kirseberg
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41871975

Beskrivning

En helt nyrenoverad lokal med snygga materialval. Kontoret är utformad med en öppen yta för arbetsplatser, två samtalsrum, ett mindre mötesrum för 4 personer samt ett större mötesrum för 10 personer. Pentryt är byggt för att även kunna hålla större möten/konferens för upp till 20 personer. Lokalen är belägen på 2:a våningen med hiss eller trappor från entrén. Fastigheten ligger på bra läge med snabb access till E22 och inre ringvägen. Bra utbud av lunchrestauranger och närhet till Värnhem.

Omgivning

Fastigheten är belägen ett par km norr om centrala Malmö. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av kontor, småindustrier, butiker samt bostäder. Granne till lokalen finns bland annat Carglass, Sportfiskegiganten, Centrumstäd.

Kommunikationer

Om man är bilburen tar man sig snabbt ut på motorvägen och på fem minuter är man inne i centrala Malmö. Region och stadsbussar stannar utanför fastigheten på Lundavägen. Stadsbuss nr 4 mot Segevång tar ca 10 minuter från Malmö Centralstation och till Lundavägen 56. Fastigheten har ett fantastiskt skyltläge mot motorvägen och järnvägen.

Service

Restauranger finns på gångavstånd och hotell finns på några minuters bilväg härifrån. Shoppingcentrat Entré ligger bara någon minuts bilfärd från fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen