Kontor, Linnégatan 23, City, Växjö

  • 191 m²

Unik lokal på lättillgängligt läge


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 191 m²
Adress Linnégatan 23
Område City
Kommun Växjö kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41943767

Beskrivning

Unik lokal i två plan med "industrikänsla" och riktigt bra ytor. På övre plan har man kontorsrum och mötesrum och i entréplan finns gott om sociala ytor. De två våningsplanen binds ihop med en spiraltrappa. Här finns också nytt pentry och toalett. Härlig lokal idealisk för att sätta sin egen prägel och profilering. Varför inte använda loungedelen till ett häftlig aktivitesrum med biljardbord och soffhäng. Har man behov av lager och kontor är markplan både lättillgänglig och ljus.

Möjlighet att hyra parkering på innergården.

Planritningen är ett exempel på hur lokalen ser ut idag och viss avvikelse kan förekomma. Vi på Castellum anpassar alla våra lediga lokaler i Växjö enligt hyresgästens önskemål både när det gäller ytskikt, inredning och planlösning.

Omgivning

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen på Storgatan/Västergatan förädlar vi vår centralt belägna fastighet och bygger en ny gårdsbyggnad med moderna arbetsplatser och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.

Parkering

P-platser finns att hyra. Separat kö.

Övrigt

Fastigheten består av tre fristående anrika byggnader från början av 1900-talet. Schenfeldtska villan är en av dem och kvarteret bär ett arkitektoniskt och kulturellt värde för Växjös historia.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen