Kontor, Lilla Bommen 2, Centrum, Göteborg

  • 1 372 m²
  • 20210401


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 372 m²
Adress Lilla Bommen 2
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20210401
Objektsnummer 41929698

Beskrivning

Med utsikt över både staden och älven ligger denna toppmoderna lokal bestående av 1372 kvadratmeter med utrymme för egen reception. Här har ni alla möjligheter att anpassa lokalen efter er verksamhet med plats för upp till 81 medarbetare. Flexibiliteten är stor med öppna och luftiga loungeytor, mötesrum i olika storlekar, plats för kontorslandskap och kontorsrum för ostört arbete. Detta tillsammans med enorma ljusinsläpp från panoramafönstren, det centrala läget och närheten till vattnet och all tänkbar service gör det här till en plats där både ni och era besökare kommer att trivas. Lunchen kan intas på vinbaren eller någon av restaurangerna i huset eller varför inte nere i gästhamnen där känslan av Göteborgs skärgård är påtaglig, fast du är mitt i city.  Nytänkande fastighet med all service i huset - mitt i city precis vid Göta älv
Lilla Bommen är en stadsdel under stor utveckling i Göteborgs mest dynamiska och kreativa affärsdistrikt. Samtidigt som det pulserar längs kajkanten är här lugnt och stilla. Här knyts staden ihop över älven och på bara några minuters promenad nås Centralstationen och Drottningstorget, en knutpunkt för spårvagn och buss samt precis intill Göteborgs största handelsområde. Under de närmaste åren ska området förvandlas till ett levande och urbant kajstråk som lockar både till arbete och fritid. Här i fastigheten Läppstiftet får ni en bekväm arbetsplats med ett brett serviceutbud i huset och möjlighet till ett flexibelt hyresavtal. Varmt välkomna på visning!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr samt besöksparkering. P-däck P-tillstånd, som erhålls från Vasakronan, krävs vid parkering i p-däcket. Det ska placeras väl synligt i framrutan på bilen. I p-däcket finns inga numrerade p-platser, man ställer sig i valfri ruta. In- och utfart sker med passerkort. Vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig, personlig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av p-däcket sker en gång per kvartal. P-dekalen gäller ej på besöksparkeringen. Garage, källarplan I fastigheten finns ett antal fasta garageplatser för uthyrning. För tillträde behövs passerkort dygnet runt och vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av garaget sker en gång per kvartal. Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns parkering på planen under Göta Älv Bron. Betalning sker i p-automat. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls.

Service

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen