Butikslokal, Kungsgatan 19, Centrum, Göteborg

  • 95–355 m²

Unik butikslokal mitt i händelsernas centrum - en oslipad diamant som kommer att renoveras/anpassas för dess nya hyresgäst, är det ni?


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 95–355 m²
Adress Kungsgatan 19
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41944059

Beskrivning

Tilltalande butiksyta med enorm potential! Bästa läget, mitt i stadens puls. I den direkta närmiljön finns välkända varumärken/aktörer, caféer och restauranger. Runt hörnet finns även Magasinsgatan som erbjuder ett enastående utbud av premium butiker, restauranger och mycket mer!

En trivsam yta med många starka värden. Fördelaktigt skyltläge med generöst fönsterparti ut mot myllrande Kungsgatan. Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart ett stenkast bort.

Planlösning

Lokalen är i nuläget fördelad på två plan, plan ett består av cirka 95 kvm och plan 2 utgör cirka 260 kvm. Entréplanet har en tydlig ingång samt erbjuder en given sälj-/butiksyta. Lokalens andra plan har en spännande layout och en inbjudande takhöjd via en ljusgård. Här finns även tillgång till paus/pentry samt en mindre kontorsdel och förrådsyta.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa 08-556 306 70 samt Q-Park 0771-96 90 06.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Övrigt

Central hörnfastighet mitt i händelsernas centrum på Kungsgatan / Magasinsgatan. Fastigheten består av butiker och kontor. Entrén ligger på Magasinsgatan som har gjorts om till mysig gårdsgata.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen