Kontor, Kungsängsvägen 27, Boländerna, Uppsala

  • 528 m²
  • 33 000 - 50 600 kr/mån

Välkommen till Kungsängsvägen 27! Här finns möjlighet att hyra er anpassade lokal om 528 kvm. Utanför [...]


Lokaltyp Kontor
Total yta 528 m²
Adress Kungsängsvägen 27
Område Boländerna
Objektsnummer 41912161
Områdeshyra 33 000 - 50 600 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Kungsängsvägen 27! Här finns möjlighet att hyra er anpassade lokal om 528 kvm. Utanför fönstren finns en fin innergård med vackra höstlöv i alla fina färger samt, buskar och träd. Goda parkeringsmöjligheter. Kungsporten har det perfekta läget för företagare!

Omgivning

Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar för såväl det mindre som det stora företaget. I fastigheten finns även 2 st (snart 3 st) First officekontor för det mer flexibla företaget. Resecentrum för tåg och busstrafik finns på behagligt promenad/cykelavstånd. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Planlösning

Den bilagda planlösningen är vårt förslag på utformning. Här finns möjlighet för er att själva påverka er kontorslokal.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter

Service

På Kungsporten fint ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.


Bilder på lokalen