Butikslokal, Kung Hans väg 12, Norrort, Sollentuna

FastPartner AB Shopping (12 m) Friskvård (29 m) Bilservice (112 m) Kommunikation (129 m) Restaurang (154 m) Uttagsautomat (202 m) Bränslestation (207 m)

Butikslokal om 48 kvm Möjlighet att hyra trevlig butikslokal. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp och ett bra läge direkt vid Rotebro pendeltågstation.

Beskrivning

Flexibel butikslokal med stora möjligheter. Lokalen har en öppen planlösning och har ett härligt ljuinsläpp från stora glaspartier. Lokalens närhet till E4:an och pendeltågstationen gör butiken möjlg för flertalet olika typer av verksamheter.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Rotebro Centrum. Rotebro station är en av norra Stockholms största pendlarstationer. Så många passerar via denna plats. Det finns hotell i området och restauranger samt ett gym. Det är inte långt att gå för att komma till natur område.

Kommunikationer

Rotebro pendeltågsstation är framför porten till fastigehten.Buss 520,529.533 och 560 stannar också bokstavligen framför tröskeln till fastigheten.

Service

I fastigheten så finns det idag en tobaksaffär, gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC och vårdcentral. Du finner även en öppen förskola och andra butiker. I området finns det café,restaurang och matbutik.

Kung Hans väg 12, Norrort

Kombinationslokal med fin lageryta och representativt kontor...

Visad

Kung Hans väg 12, Norrort

Kombinationslokal med fin lageryta och representativt kontor...

Visad

Gillbostråket 4, Rotebro Centrum

Kontors-, utbildning- eller butikslokal ett stenkast från Ro...

Visad

Staffans väg 2, Sollentuna

Med skyltläge mot E4:an och 50 meter från Rotebro pendeltågs...

Visad