Kontor, Klarabergsviadukten 90, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 55 813 - 143 938 kr/mån
Newsec Kommunikation (171 m) Restaurang (94 m) Parkering (88 m) Friskvård (11 m) Shopping (59 m) Grönområde (391 m) Uttagsautomat (88 m) Bank (342 m) Postkontor (69 m)

Lokalen ligger på plan sex i huset med anslutning till Blekholmstorget, och har ett bra ljusinsläpp från fyra väderstreck. Här har du möjlighet att vara med och påverka hur du vill att lokalen ska seut för att matcha era behov och önskemål. Klara Strand ger rum för arbetsglädje, energi och kreativitet. I inspirerande miljö och flexibla kontorslokaler utrustade med den senaste tekniken ges förutsättningar för en arbetsplats utöver det vanliga. Nyrenoverade ljusa lokaler med konferensmöjlighete...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 705 m²
Adress Klarabergsviadukten 90
Område City
Objektsnr 41869852
Lokalguidens estimerade områdeshyra
55 813 - 143 938 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalen ligger på plan sex i huset med anslutning till Blekholmstorget, och har ett bra ljusinsläpp från fyra väderstreck. Här har du möjlighet att vara med och påverka hur du vill att lokalen ska se ut för att matcha era behov och önskemål.

Klara Strand ger rum för arbetsglädje, energi och kreativitet. I inspirerande miljö och flexibla kontorslokaler utrustade med den senaste tekniken ges förutsättningar för en arbetsplats utöver det vanliga. Nyrenoverade ljusa lokaler med konferensmöjligheter i fastigheten. Ligg steget före genom att ha stadens bästa kommunikationer runt knuten. Spara tid och humör för er såväl som för besökare och kunder. Arlanda Express, flygbussar, t-bana och tåg bara några minuter bort möjliggör en snabb och smidig färdväg till och från kontoret. Runt hörnet ligger Klarastrandskanalen med sitt idylliska parkområde.

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Kommunikationer

Med Centralen ett stenkast bort har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 3 700 kr/mån.

Klarabergsviadukten 90, City

Kontorslokal med egen entré från det trevliga entréplanet i ...

Visad

Klarabergsviadukten 90, City

Kontoret har en modern standard och en öppen planlösning, so...

Visad