Kontor, Kantyxegatan 23, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 29–55 m²

Kontorsyta om 29 kvm alternativt 55 kvm med tillgång till gemensamma ytor mötesytor.


Lokaltyp Kontor
Total yta 29–55 m²
Adress Kantyxegatan 23
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Våning 2
Objektsnummer 41948187

Beskrivning

På bästa läge i Fosie ligger denna kontorsgemenskap. Här finns möjlighet att hyra en enskild kontorsyta om 29 kvm alternativt 55 kvm. Den större ytan består av 3 rum i fil med ett mindre pentry i ett av rummen.

Förutom den egna ytan har man tillgång till ett härligt atrium med pentry, vilket även kan bokas för kundevent och liknande. Parkeringsplatser runt fastigheten får nyttjas utan extra kostnad. Skyltläget utmed Kantyxegatan är utmärkt.

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenyxegatan. Körtid ca 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Service

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.


Karta


Bilder på lokalen