Kontor, Kantyxegatan 23, Fosie, Malmö

  • 23 m²

Mindre kontorslokal i Fosie


Lokaltyp Kontor
Total yta 23 m²
Adress Kantyxegatan 23
Område Fosie
Objektsnummer 41903321

Beskrivning

Trevlig kontorsgemenskap mitt i Fosie. Här finns det möjlighet att hyra mindre kontorsytor. Just nu finns det 23 kvm ledigt.

Rummet är beläget på andra våningen. Entréytor och atrium delas med övriga hyresgäster och kan användas för kundevent el liknande. Här finns pentry med mikro och kaffekokare-Mindre förråd går att hyra till vid behov.

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till entrén. Fastigheten är belägen nära de stora ringvägarna, på ett utmärkt skyltläge.

Parkering

Motorväg-/påfart

Service

Finns ett gemensamt atrium med möjlighet för konferens eller liknande. Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Övrigt

Bli en del av Malmös största industriområde!
Med sina över 300 företag är Fosie industriby Malmös största. Industriområdet började utvecklas under 1970-talet och är beläget sydost om Malmö. Området är omgivet av inre och yttre ringlederna, samt E65, vilket ger fantastiska kommunikationsmöjligheter och närhet till Öresundsbron.


Bilder på lokalen