Kontorshotell, Kanalvägen 15, ROSLAGS NÄSBY, Enebyberg

  • 89 m²

Lediga rum på kontorshotell


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 89 m²
Adress Kanalvägen 15
Område ROSLAGS NÄSBY
Objektsnummer 41911436

Beskrivning

Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum hos oss på Kanalvägen 15 - 17 intill Roslags-Näsby station. Här erbjuds rum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på attraktiv adress med närhet till det mesta. Varmt välkommen till gemenskapen på Kanalvägen. Just nu har vi lediga rum om 58 kvm och 89 kvm. Kontakta oss för mer information.

Kommunikationer

Från adressen finns det direkt närhet till Roslags-Näsby centrum, flertalet serviceområden samt restauranger. Det centrala läget innebär goda kommunikationsmöjligheter via busstrafik alternativt Roslagsbanan. Från adressen är det endast 5-10 min promenad till Roslags-Näsby trafikplats med busstrafik till Vaxholm, Vallentuna, Norrtälje.

Planlösning

På Kanalvägen erbjuder vi kontorsrum i varierande storlek, samtliga med tillgång till konferensrum, pentry, WC samt gemensamhetsutrymmen.

Parkering

Parkering finns i anslutning till byggnaden.

Service

Fastigheten är belägen intill Roslags-Näsby Centrum med flertalet restauranger, café och närlivs. I fastigheten finns Itrims motionsanläggning, företagshälsovård, tandläkare samt café med dagens lunch.


Bilder på lokalen