Kontor, Köpmangatan 10, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 40 725 - 52 792 kr/mån
Diös Shopping (9 m) Friskvård (23 m) Restaurang (32 m) Kommunikation (47 m) Bank (53 m) Uttagsautomat (231 m) Bilservice (281 m) Bränslestation (471 m)

Kontor på 362 kvm på Köpmangatan 10 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 362 m²
Adress Köpmangatan 10
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864770
Lokalguidens estimerade områdeshyra
40 725 - 52 792 kr/mån
1 350 - 1 750 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

En öppen och mycket ljus kontorslokal om 362 m2 med ett centralt läge på 6e våningen med en fantastisk utsikt över takåsarna i en vacker och anrik fastighet på en utav Sundsvalls mest tillgängliga gator, Köpmangatan. Fastigheten är mycket tilltalande med sin ljusa fasad och tornrum, även entrén med sina mosaikväggar med anor från SCAs tidigare verksamhet är ett ovanligt och vackert inslag i fastigheten. Planlösningen består huvudsakligen av ett öppet kontorslandskap med ljusinsläpp från två håll med charmi

Omgivning

Sundsvall har med sina omkring 100 000 invånare ett levande stadsliv med evenemang, kultur, shopping, restauranger och kaféer. Stenstan är Sundsvalls vackra stadskärna från sent 1800-tal där Norrland möter Europa med praktfulla stenhus, dekorerade fasader, det stora torget och fontäner. Med sin levande stadskärna med puls och liv såsom shopping, restauranger och kultur återfinns även rofullda miljöer såsom grönområden, parker, havet med småbåtshamn, Selångersån samt friskvårdsmöjligheter. Sundsvall har ett

Kommunikationer

Fastigheten ligger på ett riktigt A-läge kommunikationsmässigt, med nybyggd E4, resecentrum med tågstation och busshållsplats i området. Till Sundsvall-Timrå Airport är det ca 20 minuters transport samt med en promenad på drygt 5 minuter nås Bussnav. Fastigheten ligger i anslutning till E4:ans södra infart vilket ger en hög tillgängligheten via bil samt flertalet offentliga parkeringsmöjligheterna i området finns att tillgå.

Service

I området finns ett stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.