Kontor, Hisingsgatan 30, Hisingen, Göteborg

  • 123 m²
  • 10 250 - 18 450 kr/mån

Kontorslokal med fint ljusinsläpp


Lokaltyp Kontor
Total yta 123 m²
Adress Hisingsgatan 30
Område Hisingen
Kommun Göteborgs kommun
Våning 3
Objektsnummer 41955035
Områdeshyra 10 250 - 18 450 kr/mån
1 000 - 1 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Hisingsgatan 30. Här kan vi erbjuda en kontorslokal med fönster från golv till tak. Denna kontorslokal passar utmärkt för det mindre företaget som vill etablera sig i ett område med god kommunikation och service. Lokalen är belägen högst upp i fastigheten med utsikt mot Kvillebäcken och består av öppen planlösning samt två mindre kontors- eller mötesrum. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning.

Övrigt

I området finns såväl bostäder som kontorsytor och handel, vilket gör att stadsdelen är levande alla timmar av dygnet. Ett stenkast från lokalen och under bron finns Kvillebäcken. Planen för Kvillebäcken hade ekologisk och social hållbarhet i fokus när denna stadsdel utvecklades. Resultatet blev ett område som känns unik och levande.

Nästa utvecklingsområde på tur är Backaplan där det planeras för ytterligare bostäder och handel, vilket kommer göra området till en än mer levande stadsdel att verka i. 

Bättre ställe för kommunikation via kollektivtrafik är svårt att hitta. Buss- och spårvagnshållplats "Vågmästareplatsen" nås på 2 minuters promenad och även knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen ligger nära som nås på 8 minuters promenad. Till Centralstationen är det enbart några minuters färd.

Lundbyleden som passerar i sydöst gör det smidigt att ta sig till lokalen även med bil. Utanför fastigheten finns flertalet betalparkeringar. 

I området finns all tänkbar service och lunchrestauranger finns det många. Kville saluhall erbjuder fina råvaror med allt från kött, fisk och ost till fika, delikatesser, och bröd. Här serveras såväl lunch som middag då restaurangerna har öppet till kl. 21. Utöver detta ligger även populära Benne Pastabar samt andra caféer och trevliga restauranger i närområdet.

Ytterligare aktörer som bland annat Kronans Apotek, Närhälsan Hisingen, ICA nära, Fitness24Seven och Friskis&Svettis är etablerade i området. 


Karta


Bilder på lokalen